اقامت دائم مالتا
اقامت دائم مالتا

 

شرايط مورد نياز

  • سرمايه گذاري 2000000 يورويي در اوراق قرضه دولت ايتاليا به مدت 2 سال
  • سرمايه گذاري حداقل 1000000 يورو در شركت هاي ايتاليايي به مدت حداقل 2 سال و يا سرمايه گذاري به ارزش 500000 يورو در نوآوري و راه اندازي كسب و كار
  • اعطا حداقل 1 ميليون يورو به انجمن ها، شركت ها و انجمن هاي فعال در زمينه منافع عمومي، فرهنگ، آموزش، مهاجرت، تحقيق، مرمت ميراث فرهنگي و چشم اندازها(غير قابل بازگشت)
  • اقامت اروپا
  • اقامت ايتاليا
  • bahargate.ir
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۲:۱۰:۲۱ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 33
دیروز : 8
افراد آنلاین : 1
همه : 4593
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب