اقامت دائم مالتا
اقامت دائم مالتا

دريافت اقامت اروپا براي اعضاي خانواده

دريافت ويزاي همراه براي خانواده امكان پذير ميباشد در اين صفحه به شما توضيح ميدهيم چگونه اين امر امكان پذير هست.

ابتدا بايد اعضاي خانواده شما ( شهروند كشورهاي غير اتحاديه اروپا) به كشوري كه شما ساكن هستيد، بيايند. در اين صورت آن ها مي توانند پس از 3 ماه ورود به كشور مورد نظر، درخواست اقامت خود را به مركز پليس منطقه  يا Town Hall ( ساختماني مانند شهرداري ها در ايران- كه البته متفاوت تر از آن مي باشد و چنين ساختماني در ايران نداريم)، اعلام كنند. مدارك لازم براي دريافت كارت اقامت اروپا  ( residence card) براي اعضاي خانواده عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • مدرك معتبر براي تاييد اين كه شما عضو اتحاديه اروپا هستيد.
  • تاييد روابط خانوادگي ( گواهي ازدواج، تولد)
  • براي فرزندان بزرگتر- اثبات سن زير 21 سال و وابستگي به شما
  • براي پدر و مادر- اثبات وابستگي به شما
  • براي ساير اعضاي خانواده- اثبات وابستگي آن ها به شما و اين كه تامين سلامت و مراقب هاي آن ها نيازمند حمايت شماست.
  • براي پارتنرهايي كه ازدواج نكردند- اثبات رابطه طولاني مدت و ماندگار

 

  • براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص اقامت اروپا  از طريق سرمايه گذاري با ما تماس بگيريد.

    http://bahargate.ir/

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۰۷:۲۷:۳۸ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 37
دیروز : 9
افراد آنلاین : 1
همه : 3712
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب