اقامت دائم مالتا
اقامت دائم مالتا

اقامت اروپا از طريق خريد ملك

فرصتي ويژه براي دريافت اقامت اروپا  با سرمايه گذاري در ساختمان و املاك به صورت زير از طريق كشور پرتغال مهيا است كه شرايط به صورت زير مي باشد.

براي مهاجرت به اروپا و اخذ اقامت از طريق خريد ملك با كمترين هزينه مي توان ...

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۸:۵۲:۱۰ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

پس از تهيه مدارك براي اقامت ايتاليا مي توانيد درخواست خود را از طريق سفارت ايتاليا ارائه دهيد. معمولا صف هاي طولاني براي رفتن به داخل سفارت وجود دارد، پس يك كتاب حتما همراه خود داشته باشيد. مدارك لازم بستگي به درخواست شما دارد ولي در حالت كلي براي  همه متقاضيان مشترك مي باشد.

  • پاسپورت معتبر با اعتباري بيش تر از 3 ماه از تاريخي كه ويزا براي آن صادر شده است و يك صفحه خالي براي برچسب دارد.
  • عكس هايي در سايز عكس گذرنامه زمينه سفيد

مدارك زير نيز با توجه به درخواست شما مورد نياز باشد. توجه داشته باشيد كه بعضي سفارت ها اصل و كپي مدرك را نياز دارند.

  • اثبات اقامت كشوري كه از آن درخواست داده ايد.
  • براي دريافت اقامت اروپا و يا مهاجرت به كانادا...
  • ادامه مطلب در 
  • https://bahargate.ir/2017/11/06/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۷:۲۹:۲۴ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

براي دريافت اقامت اروپا، مي توان اقامت ايتاليا و ديگر كشورهاي اروپايي را دريافت كرد.

انتخاب ويزا و اقامت ايتاليا و مهاجرت به آنجا براي راه اندازي كسب و كارو درآمد بالا به متقاضيان اجازه مي دهد تا بدون هيچ محدوديتي در آنجا حضور داشته و بتوانند از بهداشت و آموزش ايتاليا به طور رايگان بهره مند شوند.

شرايط مورد نياز

  • درآمد كسب شده در سالهاي گذشته و آينده به طور مستمربراي متقاضي اصلي 35000 يورو و براي خانواده 20000 يورو باشد.
  • ملكي را در ايتاليا اجاره و يا خريداري كرده باشد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۱۰:۳۳:۴۳ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

بي شك آمريكا كشوري قوي در دنيا به حساب مي آيد و سرمايه گذاري در آن نيز فوايد بي شماري دارد. همچنين مي توان با تامين پيش نيازهاي لازم و تامين زمان لازم 5 سال بعد از مهاجرت به آمريكا براي اقامت دائم آن اقدام كرد. ويزاي سرمايه گذاري آمريكا ،ويزاي EB5 نام دارد، كه از سال 1990 در قانون اين كشور تصويت شده است. اين ويزا روشي براي دريافت گرين كارت آمريكا براي افراد خارجي به حساب مي آيد. گرين كارت (كارت سبز) كارتي است سبز رنگ كه مجوز اقامت دائم آمريكا مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آبان ۱۳۹۶ ] [ ۰۹:۱۹:۰۵ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 48
دیروز : 9
افراد آنلاین : 2
همه : 3723
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب