اقامت دائم مالتا
اقامت دائم مالتا

سرمايه گذاراني و اشخاصي كه قصد فعاليت تجاري و كسب و كار در اروپا دارند، مي توانند بدون اين كه اقامت اروپا را داشته باشند، به كشورهاي اتحاديه اروپا سفر كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ويزاي تجاري شينگن،
موضوع:
[ ۳۰ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۱:۵۲:۵۸ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

پاسپورت دوم

داشتن پاسپورت دوم علاوه بر اين كه باعث مي شود از مزيت هاي آن بهره بگيرد، بلكه به فرزندان و نسل شما هم انتقال مي يابد. در ادامه 8 مزيت عمده و اساسي پاسپورتدوم توضيح داده شده است.

  1. امكان هميشگي و در دسترس سفر به كشوري ديگر

فرض كنيد كه كشوري كه اقامت آن را داريد، بنا به دلايلي دچار بحران اقتصادي يا سياسي و… مي شود. در اين حالت ممكن است مرزهاي كشور بسته شوند يا اينكه كشور مقصد شما را نپذيرد و بدون داشتن ويزا امكان سفر وجود نخواهد داشت. ولي اگر شما پاسپورت دوم داشته باشيد، مي توانيد به راحتي به آن جا سفر كنيد. مثلا اگر شما اقامت اروپا مثلا اقامت پرتغال را داريد، مي توانيد در اين صورت به اروپا مهاجرت كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پاسپورت دوم، اقامت اروپا،
موضوع:
[ ۲۴ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۱:۰۸:۳۴ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

پاسپورت دوم

اگر شما تصميم گرفتيد كه اقامت اروپا را داشته باشيد، يا در حال برنامه ريزي براي مهاجرت به كانادا براي زندگي و كار هستيد و يا اين كه مي خواهيد مهاجرت به آمريكا كنيد، جالب توجه است كه بدانيد هر كدام از كشورهاي مقصد شما براي اين كار چه ويژگي ها  دارند و چه مزايايي به شما ارائه مي دهند. معمولا به اين صورت است كه شما ابتدا اقامت موقت و سپس اقامت دائم و پاسپورت دوم خود را دريافت مي كنيد. دريافت پاسپورت به معناي برخورداري از حقوق و تابعيت آن كشور مي باشد. بنابراين آگاهي از مراحل و اعتبار آن بسيار با اهميت مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پاسپورت دوم،
موضوع:
[ ۲۲ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۱:۱۷:۲۳ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

اشخاصي كه اقامت اروپا را از كشوري غير از ايتاليا دارند( اقامت ايتاليا را ندارند) و مي خواهند براي مدت زماني بيشتر از 3 ماه در ايتاليا اقامت داشته باشند، بايد به اداره مهاجرت (Anagrafe) مراجعه كنند و درخواست خود را بدهند

http://bahargate.ir


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اقامت اروپا،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۱:۱۶:۰۶ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

ويزاي ايتاليا

چه كسي به ويزاي ايتاليا نياز دارد و مدارك لازم براي دريافت آن چيست؟

اين كه شما به ويزا براي اقامت ايتاليا نياز داريد يا خير، بستگي به كشوري كه تابعيت آن را داريد و دلايل و مدت زماني كه قصد اقامت ايتاليا را داريد بستگي دارد.

براي ورود به ايتاليا در حالت عادي شما نياز به ويزا داريد، مگر اينكه طبق قوانين ايتاليا كشور شما جز ليست كشورهايي است كه لازم به دريافت ويزاي براي ورود به ايتاليا نيست.  براي مثال شهروندان اتحاديه اروپا مي توانند بدون ويزا به ايتاليا سفر داشته باشند. اما در صورتي كه اقامت آن ها بيشتر از 90 روز باشد، آن ها نيز بايد درخواست اقامت ايتاليا (permesso di soggiorno) را بدهند. شهروندان كشورهايي همچون انگلستان، آمريكا نيز براي ورود به ايتاليا نياز به تهيه ويزا ندارند، مگر اين كه بخواهند براي مدت طولاني در آن جا اقامت داشته باشند. بعضي كشورها نيز براي ورود به ايتاليا چه براي كوتاه مدت چه بلند مدت بايد درخواست ويزا دهند.

bahargate.ir


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ويزاي ايتاليا،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۲۸:۲۳ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

 

شرايط مورد نياز

  • سرمايه گذاري 2000000 يورويي در اوراق قرضه دولت ايتاليا به مدت 2 سال
  • سرمايه گذاري حداقل 1000000 يورو در شركت هاي ايتاليايي به مدت حداقل 2 سال و يا سرمايه گذاري به ارزش 500000 يورو در نوآوري و راه اندازي كسب و كار
  • اعطا حداقل 1 ميليون يورو به انجمن ها، شركت ها و انجمن هاي فعال در زمينه منافع عمومي، فرهنگ، آموزش، مهاجرت، تحقيق، مرمت ميراث فرهنگي و چشم اندازها(غير قابل بازگشت)
  • اقامت اروپا
  • اقامت ايتاليا
  • bahargate.ir

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۱۲:۱۰:۲۱ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]

دريافت اقامت اروپا براي اعضاي خانواده

دريافت ويزاي همراه براي خانواده امكان پذير ميباشد در اين صفحه به شما توضيح ميدهيم چگونه اين امر امكان پذير هست.

ابتدا بايد اعضاي خانواده شما ( شهروند كشورهاي غير اتحاديه اروپا) به كشوري كه شما ساكن هستيد، بيايند. در اين صورت آن ها مي توانند پس از 3 ماه ورود به كشور مورد نظر، درخواست اقامت خود را به مركز پليس منطقه  يا Town Hall ( ساختماني مانند شهرداري ها در ايران- كه البته متفاوت تر از آن مي باشد و چنين ساختماني در ايران نداريم)، اعلام كنند. مدارك لازم براي دريافت كارت اقامت اروپا  ( residence card) براي اعضاي خانواده عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • مدرك معتبر براي تاييد اين كه شما عضو اتحاديه اروپا هستيد.
  • تاييد روابط خانوادگي ( گواهي ازدواج، تولد)
  • براي فرزندان بزرگتر- اثبات سن زير 21 سال و وابستگي به شما
  • براي پدر و مادر- اثبات وابستگي به شما
  • براي ساير اعضاي خانواده- اثبات وابستگي آن ها به شما و اين كه تامين سلامت و مراقب هاي آن ها نيازمند حمايت شماست.
  • براي پارتنرهايي كه ازدواج نكردند- اثبات رابطه طولاني مدت و ماندگار

 

  • براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص اقامت اروپا  از طريق سرمايه گذاري با ما تماس بگيريد.

    http://bahargate.ir/

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ مهر ۱۳۹۶ ] [ ۰۷:۲۷:۳۸ ] [ bahargate2017 ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 40
دیروز : 9
افراد آنلاین : 1
همه : 3715
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب